Personvern og Datasikkerhet

Personvernerklæring
Denne erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos Dreamdays AS, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Dersom du har noen spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger kan du ta kontakt med vår kundeservice via e-post: post@northflex.no

Utlevering av personopplysninger innad i Dreamdays AS
Dreamdays AS er opptatt av å beskytte personopplysningen til våre kunder og håndterer dette på en kryptert og sikker måte. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at transportørene kan levere varene til deg. Du kan være trygg på at Dreamdays AS lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

Formålet med personopplysninger
Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:
  • Besvare henvendelser som kommer inn til oss. Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for oss for å hjelpe deg med det du lurer på.
  • Sende ut markedsføring, nyhetsbrev og gi informasjon om vår virksomhet: E-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av ditt samtykke.
  • Informasjonen om kundens kontaktinformasjon er nødvendig for å håndtere leveranser av produkter og tjenester i Dreamdays AS.
Les mer om lover og regler på Lover og regler | Datatilsynet, eller ta kontakt med post@northflex.no om noe er uklart.
Personopplysninger til andre parter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger annet enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet, eller dersom vi får ditt samtykke. Personopplysningene dine blir ikke delt videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for en slik utlevering eller samtykke.