Salgsbetingelser

Selger: Dreamdays AS
Org nr.: 928882446

Personvern
Når du gjennomfører en bestilling hos oss, samtykker du til at Dreamdays AS lagrer og bruker informasjonen din. Dette gjør vi for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. All kommunikasjon vi har med deg via e-post dokumenteres også, for å kunne levere den tjenesten du forventer av oss. Det er viktig å merke seg at Dreamdays AS ikke vil dele din personlige informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å sende markedsføring og nyhetsbrev via e-post.Priser
Alle våre priser inkluderer merverdiavgift og er oppgitt i NOK. Frakt beregnes i tillegg til produktpris og fremkommer i kassen. Prisene kan variere, og derfor kan det forekomme prisendringer i forhold til markedet og andre faktorer.

Frakt og levering
Du kan finne vår fraktpolicy her.
Angrerett
Du har 14 dagers åpent kjøp fra du mottar varen. For å benytte deg av angreretten må varen returneres uskadet, ubrukt og i original emballasje. Fyll ut angrerettskjemaet og send det til oss innen 14 dager etter mottak av leveransen. Alle produkter må returneres innen rimelig tid, senest innen 14 arbeidsdager etter at du benyttet angrefristen. Dreamdays AS vil refundere alle kostnader du har hatt ved kjøpet av produktet innen 14 dager. Vær oppmerksom på at du som kunde må dekke fraktkostnadene for retur.Hvis bestillingen ikke har blitt behandlet enda, kan du kontakte vår kundeservice for å kansellere den.

Skadede varer og reklamasjonsrett
Ved mottak av ordren er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Hvis varen er skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss for videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.

Refusjon
Ved bruk av angreretten vil beløpet bli refundert når vi mottar varen i retur i samme stand som da den ble sendt. Hvis du kansellerer bestillingen, vil beløpet bli refundert innen 24 timer.

Salg til mindreårige
For å sikre trygge og ansvarlige kjøp hos Dreamdays AS, krever vi foreldrenes samtykke for kjøp utført av mindreårige. Vi inngår bindende avtaler kun med personer over 15 år, mens kredittkjøp kun tillates for de over 18 år.

Teknisk informasjon og kryptering
Når det gjelder teknisk informasjon og sikkerhet, benytter vi SSL-kryptering for å beskytte kortopplysningene dine under transaksjoner. Dette sikrer at all informasjon som sendes mellom deg som kjøper og oss som selger, forblir konfidensiell. Vi har et samarbeid med Klarna, som verifiserer kortets gyldighet og gjennomfører automatisk kredittsjekk for betalingsalternativer som faktura og delbetaling.

Endring av vilkår
Vi forbeholder oss retten til å endre vilkårene på denne nettsiden.